Glad påsk

Avfärgade håret igår, (ni ser resultatet där nere) men det blev ljusare irl. Vaknade för typ en timme sen, ska snart gå ner och käka. Efter vi har käkat ska jag slinga håret så det blir ännu ljusare. Senare så ska vi (släkten) till mormor och morfar och käka o få påskägg.
Skriver mer sen. :)


Påsklov!

Tjabba! Tänkte skriva lite vad jag gjort i veckan.
Söndags - spela fotbollsmatch, eller det var en träningsmatch.
Måndags - istället för träning så fick vi jobba lite med att packa frisbee, för att få ihop pengar till Gothia.
Tisdags - utvecklingssamtal! Och vi hämtade mina lådor som jag har gjort på träslöjden.
Onsdags - musik test.
Igår - sovmorgon. fortsatte bygga på råttfällan, är nästan klar, ska bara sätta ihop den. Det var hur varmt som helst igår, så jag passade på att ha tights o shorts och min skinnjacka. Efter skolan följde jag med Vicki (som har börjat spela fotboll igen. Wohoo!) hem sen så gick vi ner till fotbollsträningen, vi skulle springa 2km innan träningen. Som jag tyckte gick väldigt bra. PÅSKLOV!!!
Idag har jag duschat sen fick vi skjuts och köpa avfärgning till mitt hår, och jag passade på att köpa glass på samma gång. Det var ju till och med rea på den.
Vet inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen men jag tror mamma sa att vi skulle städa så, får väl göra det då.. Hörs!


Dag 28 - vad som finns i min väska

Vad som fanns i min väska igår, fast jag packade upp den nyss.
Fotbollsskor, springskor, benskydd (som jag verkligen måste köpa nya), fotbollsstrumpor, träningskläder och en historia bok.


Dag 27 - någonting som gör mig ledsen

Att jag snart går ut nian, eller jag är både glad och ledsen över det. Och att Vicki ska åka till usa i 10 MÅNADER, vet inte hur jag kommer klara mig utan henne?! Love u! ❤


Dag 26 - vad jag gör när jag är ensam hemma

Antingen är jag så trött så jag bara lägger mig i soffan o kollar på tv, eller så lyssnar jag på musik på högsta volym och sjunger till lite fult så där.


Dag 25 - saker som gör mig stressad


Dag 24 - den jag smsar med mest


Dag 23 - ett ställe jag vill åka till

Jag vill åka till USA igen!


Dag 22 - det absolut bästa respektive sämsta med mig

Tjatja Rebecka blogg! Nu är det hennes bestie (och ascoola, sjukt grymma och enormt häftiga) Vicki som skriver.
Det absoluta bästa med Rebecka är att man kan prata med henne om allt. Verkligen ALLT. Och att hon är världens bästa kompis.
Det sämsta med Rebecka är väldigt svårt om jag får säga det själv... Det finns typ inget dåligt. Skulle möjligen isåfall vara att hon gillar att ta mina saker hela tiden! :O


Bara 1 månad kvar!!!

Tjabbaaaaaa! I torsdags på tekniken började jag bygga på en råttfälla, som alla ska göra. Men jag rekommenderar att inte stå och såga i ett pyttelitet rum, medan solen skiner på en..
Igår hade jag nationella no labb, dans, sen en jätte låååång so lektion. Vi kollade även klart en film på engelskan, som var väldigt lustig. Gjorde sista grundskolans matte prov igår, eller näst sista om man måste göra omprov då. Det gick rätt så bra, så det är väl bara att hålla tummarna!
Idag är det bara EN MÅNAD kvar till jag ska till Justin Bieber konsert!!! :D tänk att det var 300 dagar kvar när vi började räkna ner, och nu bara 31 dagar kvar. Heelt sjukt!


Dag 21 - mina framtidsplaner


Spontant, så där

Hallå! För någon dag sen på svenskan kom Vicki, Moa och jag på värsta awesome idén. Vi håller på med andra världskriget på so.n, så vi samarbetar med svenskan. Men iaf. så ska vi läsa Anne Franks dagbok och vi får välja själv hur vi ska redovisa den. Vi bestämde att vi ska skriva manus åt några delar från boken och göra en film om den hemma, & sedan visa den för klassen. Hur awesome är inte det?! :D
Igår hade vi no nationella, det gick inte så bra, men som tur är så går det inte med i betyget iaf. Gjorde fruktsallad, med melon o allt. Gooooott! Hann med 12:50 bussen hem, himla skönt. Sen följde Vicki spontant med mig hem. Haha. Läste även en andra världskrigs bok igår kväll, men jag somnade. Ehehe.
Idag har det inte hänt nå speciellt, skola, som vanligt.. Ska försöka läsa ut boken, om jag inte somnar igen då. Hahahahah. Bild från igår.


Dag 20 - min musiksmak och varför

Jag har väldigt stor variation när det gäller musik, gillar grymt olika stilar. Men mest är det nog ändå Justin Bieber.


Dag 19 - en bild på mig när jag var liten

Bild på mig och Sarah.


Dag 18 - ett fint minne jag har

När jag var i usa!


Dag 17 - någonting jag vill ha mer än något annat just nu

Vet inte riktigt. Mat kanske?!


Dag 16 - min reaktion när jag ser min själv i spegeln

Haha!


Yesterday

Igår klev jag upp kl. 5 för att åka till Bollnäs och göra ett antagningsprov, till estet. Det gick rätt så bra, lite nervös men, det gick. haha. Åkte dit med Moa. När vi slutade dagen gick inte våran buss förrän om ca. en timme, så vi gick till max och käkade. Kom hem vid halv sju ungefär, kollade på gladiatorerna och sen gick jag och sov, så himla trött efter dagen. Idag har jag inte gjort så särskilt mycket, mest bara slappat. Nä, jag ska väl gå o lägga mig snart då, tror jag. Skriver mer imorgon, hörs!


Dag 15 - en bild på mig med en annan hårfärg än den jag har nu


Yellow pants

Jag har inte skrivit om vad jag har gjort i veckan, men det har inte varit något annat än skola, alltså inget särskilt. Igår på musiken skulle en och en spela upp något på piano för våran lärare, jag fick A i det. WOHOO. Soo happy.
Måste kliva upp vid fem imorgon, omg vad jobbigt! Nu ska jag hoppa in i duschen sen sova.


Dag 14 - min favoritbok och varför

Jag läser typ aldrig böcker, men liv och lovisa är den bästa boken jag har läst hittills, och jag läste den på en dag. Jag vet inte riktigt varför, det är en tonårsbok, men jag rekommenderar den. Många jag i meningarna men jaja. hahahaha.


Dag 13 - mina matvanor som jag har

Jag har inga matvanor.


Dag 12 - en person jag vill byta liv med för en dag och varför

Justin Bieber! Det skulle vara väldigt spännande, tänk er att stå på en scen och göra det man älskar och en massa skrikande fans. Hur awesome skulle inte det vara.


Slut på lovet

Igår var sista dagen av lovet, så det betyder att det var skola idag. Ja det var väl som vanligt, inget ovanligt. hahah. Jag skulle på träning idag men jag hade fortfarande ont i huvudet så det blev tyvär inte av. Det får bli en bild från crazy hair day.


Dag 11 - min favorit årstid och varför

Både sommar och vinter.
På sommaren är det ju varmt och man kan bada, gå ut i bara shorts o linne och massa andra roliga saker.
På vintern kan man vara ute i snön, jag fyller år och det är ju jul. Bild från i jul hos mormor o morfar, och från i midsommar, klänningen hade jag på skolavslutningen.


Vill inte bli sjuk igen

Åkte in till stan en sväng igår. Köpte några trosor och jag hittade även en vårjacka som jag tyckte var rätt så snygg, köpte den inte men ska testa och kanske köpa den imorgon. När jag kom hem var det bara att börja skotta, skulle skotta fram grillen som var helt översnöad. Vi tänkte grilla men det blev idag istället. Tog även en lång behövande dusch, sen gick vi till Sarah o dom och kollade på melodifestivalen.
Vaknade upp med ont i ryggen och huvudet, men struntade i det och följde med Sarah till Hede och åkte slalom. Har även fått ett blåmärke lite ovanför foten på något konstigt sätt efter jag har åkt. När jag kom hem blev det grillat och jag började känna mig febrig och ont i huvudet. Jag hade lite feber men jag åkte ändå på fotbollsträning, men när jag kom hem tog jag lite glass och kollade på tv och nu ligger jag i sängen och ska försöka sova. Hoppas att jag är frisk imorrn. (gammal bild)


Dag 10 - en bild på mig själv för ett år sen


Dag 9 - en bild på ett ställe jag vart på

Usa!
Varit där två gånger, 3 veckor och 4 veckor, 2006 - 2007. Var på flera olika ställen och städer. Vill åka dit igen eller rättare sagt jag SKA åka dit igen någon gång!


Summer feelings

Jag kunde inte sova något bra inatt heller, vaknade vid 7 och höll på med mobilen ett tag. Det blev scones till frukost, hade deg kvar från igår när vi gjorde pizza. Jag har även skottat, åkt skidor på gården och ramlat ett x antal gånger. Suttit i solen och druckit varm nyponsoppa, gick även 4km med Sarah. Jag skulle ha sprungit men det är så halt så det går inte, tyvär. Gjorde smoothies och kollade på gladiatorerna.
God natt!


Crazy fridays

2012
V.42 - one piece day
V.43 - monster friday
V.45 - backwards day
V.46 - så mkt svart som möjligt
V.47 - yo yo day (mjukis byxor, linne, keps)
V.49 - crazy hair day
V.50 - knasig byx dag
V.51 - jul tomtar

2013
V.2 - Saftkalas
V.3 - mjukis byxor, pösig t-shirt
V.4 - Half makeup
V.5 - randigt
V.6 - valfritt
V.7 -( torsdag ist.) alla ❤ dag
V.8 - galna sko dagen

Det här är dom teman vi har haft på crazy friday. Vi hade crazy friday varje fredag förut, men vi kommer inte på några bra teman så vi kör en gång i månaden nu istället.
Då kör vi stora teman istället.
När vi hade monster friday kom vi med i tidningen. WOHO


Dag 8 - bild på mig och min bästa vän

Vicki och Moa är mina bästa vänner, sen har jag många killkompisar också.


Första uteträningen

Det har inte hänt särskilt mycket idag inte.. Jag har städat mitt rum, bytt sängkläder och sånt, tyckte det behövdes.. men nu är det gjort ;)
Vid fem var det fotbollsträning ute, första gången ute för mig i år. Innan träningen käkade jag nudlar, bara för att få i mig någonting, när jag kom hem började vi göra pizza. Gjorde en med tacoköttfärs, ananas, curry och basic ingredienser såklart. Gott vare iallafall.
Det här inlägget skulle ha publicerats igår kväll.


Dag 7 - en dålig vana jag önskar att jag inte hade

Min Iphone, igen. Jag önskar att jag inte skulle hålla på så mycket med den. Och att jag inte skulle va så himlans lat.


Storm

Vicki kom till mig imorse, vi har pratat (väääldigt mycket) och bakat kladdkaka. Har kollat på tv nästan hela dagen, men imorgon blir det andra planer. Det har varit storm idag. Jag duschade imorse och när jag gick ut för jag skulle göra någonting var mitt hår blött, men när jag kom in var det torrt. hahaha.


Dag 6 - vad jag skulle göra om jag hade obegränsat med pengar

Jaa du, det finns mycket jag skulle vilja göra om jag hade obegränsat med pengar. Men ge pengar till något bra, resa runt i världen och köpa något åt mig själv såklart. ;)


On the road

Hallå igen! Ja idag, eller rättare sagt igår blir det ju nu, vaknade jag vid åtta. Men gick inte upp förrän typ tio för att käka frukost, som bestod av te och hemmagjorda limpmackor. Vid elva kom pappa hem så vi kunde käka lunch, sen vid två någonting begav vi oss på väg hem till hudik. Vi stannade i Sundsvall en liten snabbis, gick på några affärer och käkade på mc donalds, sen var vi on the road igen. Så vid sex tiden kom jag hem. Typ 40 minuter efter så kom Vicki och hennes mamma för att hämta sina slalom skidor som hon hade här, så det blev lite fika och prat när dom kom. Men nu ska jag sova om jag ska vara pigg imorgon (senare idag). haha.


Dag 5 - typ av killar jag faller för

JUSTIN BIEBER!!! Sååååååå sjukt snygg! Jag vet inte riktigt, det är en väldigt svår rubrik. Så tyvär får ni inge bättre till svar, hehe. ¯\_(ツ)_/¯


Följ mig

We ❤ it - Rebeckag97
Instagram - Rebeckag97
Twitter - RebeckaBieber97


Shopping

När jag vaknade vid åtta tog jag en långdusch. När jag var klar gick jag och käkade sen åkte jag till farmor och farfar, vi åkte till stan och shoppade lite. Jag hade presentkort på Rut m.fl, där köpte jag två par byxor och två linnen. Fick ett par tights från lindex, har velat haft dom hur länge som helst men har varit för snål. Vi gick även och fikade, när vi var klar åkte vi tillbaka och käkade flygande jacob. Sååå gott. Har mest kollat på tv sen dess, druckit lite te, men nu ska jag nog gå o göra mig i ordning så jag snart kan gå och lägga mig. Känns verkligen underbart med looooooov!


Dag 4 - ett beroende som jag har

Min Iphone. Jag använder den hela tiden och jag tror inte jag skulle klara mig utan den en dag, iallafall inte i skolan.


The grown ups

Idag har jag varit hos farmor och farfar ett tag, sen åkte vi till min lill kusin Wilmer. Ska snart gå och lägga mig men först ska jag fortsätta kolla på the grown ups.


Dag 3 - mina mål/drömmar/önskningar


Dag 2 - om min familj

Mamma - Malin
Pappa - Christer

Jag bor hos mamma i hudik och hälsar på pappa i Sollefteå någon gång ibland.
Det finns nog inte så mycket mer att skriva..
Bild på mamma och på min kusin Sarah och mig, när vi var liten.


Dag 1 - en bild på mig + 10 fakta

1. Jag fyller år 12 December
2. Jag har två katter, Zotis och Molly
3. Justin Bieber är min idol
4. Jag bryr mig inte om mode
5. Jag spelar fotboll, det är det bästa jag vet
6. Åkte slalom en gång förra året, första gången sen jag gick i 3.4:an (har inte åkt något mer än så länge)
7. Jag gillar dom flesta färgerna
8. Jag har riktigt dålig fantasi
9. Jag kommer ifrån Sollefteå och flyttade till hudik andra terminen i 4:an
10. Jag har världens bästa vänner


31 days

dag 1 – en bild på mig + 10 fakta om mig.
dag 2 – om min familj.
dag 3 – mina mål/drömmar/önskningar.
dag 4 – ett beroende som jag har.
dag 5 – typ av killar jag faller för.
dag 6 – vad jag skulle göra om jag hade obegränsat med pengar.
dag 7 – en dålig vana jag önskar att jag inte hade.
dag 8 – bild på mig och min bästa vän.
dag 9 – en bild på ett ställe jag vart på.
dag 10 – en bild på mig själv för ett år sen.
dag 11 – min favorit årstid och varför.
dag 12 – en person jag vill byta liv med för en dag och varför.
dag 13 – mina matvanor som jag har.
dag 14 – min favoritbok och varför.
dag 15 – en bild på mig med en annan hårfärg än den jag har nu.
dag 16 – min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
dag 17 – någonting jag vill ha mer än något annat just nu.
dag 18 – ett fint minne jag har.
dag 19 – en bild på mig när jag var liten.
dag 20 – min musiksmak och varför.
dag 21 – mina framtidsplaner.
dag 22 – det absolut bästa respektive sämsta med mig.
dag 23 - bild på mitt rum.
dag 24 - ett ställe jag vill åka till och varför.
dag 25 - den jag smsar med mest.
dag 26 - saker som gör mig stressad.
dag 27 - vad som finns i min väska.
dag 28 - någonting som gör mig ledsen.
dag 29 - mina 10 bästa klädesplagg.
dag 30 - vad jag gör när jag är ensam hemma.
dag 31 - bild på mig från 1-15 år.


Godis och melodifestivalen

Tjabba! Har inte gjort så mycket ikväll förutom att ätit massa godis och kollat på melodifestivalen. Började kolla på en film för typ en timme sen, men jag var för trött så jag spela in istället. Nu ska jag sova så sov så gott!


Framme hos pappa

God kväll eller vad man nu ska skriva.
Igår var en ganska bra dag faktigst. På no och matten jobbade jag väldigt bra på, känner mig nöjd. På idrotten hade vi skidor, körde typ intervaller och det gick ju bra, fick ont i halsen efter men. Sen på engelskan gjorde vi nå häften bara och nå prov på so, men det var prov för om man ville ha C, A.. Jag sov över hos Sarah och idag åkte vi till mormor och morfar och firade morfar som fyller år. Grattis! Vid 1 åkte jag till pappa och för två timmar sen kom jag fram. Käkade klart för en stund och nu sitter vi och kollar på tv. (Bild från igår)


GRATTIS!!!

Idag fyller Justin Bieber 19 år! OMG. GRATTIS!!! Det är bara 53 dagar kvar tills jag ska till JB konsert!!! Helt sjukt att det var nästan 300 dagar kvar från början och nu 53 :O


RSS 2.0