Dålig på detta som vanligt..

Exakt som det står som rubrik, så är jag riktigt dålig på detta med att blogga.. Heheh. Försöker bli bättre men vi får väl se hur det kommer gå till, eftersom händanefter kommer jag ha träning fyra dagar i veckan. Jaja.
I helgen var jag hos sjukgymnasten och kollade ryggen (och den var rak, wiho hahah), gjorde plankstek, gjorde klart önskelistan, pluggade och åkte tillbaka till Sollefteå.
I måndags stannade jag kvar på skolan på hålet å sen var jag bara hemma o tränade lite på lucialåtar.
Tisdags fick jag reda på matte provet, ja det gick ju inte bra alls, ihuvudtaget.. Hade luciaträning, engelskan var inställd och åkte sedan till farmor o var där en stund. 
Igår var matten inställd, vi läste igenom manuset på teatern igen och på estetisk kommunikation hade vi dans, såå grymt roligt med både teater och dans!!! :D
Idag hade jag salskrivning i tre timmar, gick till farmor tills vi hade estetisk kommunikation (vi tränar till en turne som tvåorna o vi ska ha). För drygt en halvtimme sen var jag på dans för första gången på typ tre år. Det är så rooooligt!! Love it! 
Ska väl hoppa in i duschen snart och kanske käkat nått först, sen blire nog o gå o lägga sig. En av våra två lektioner är inställda imorgon, så jag har sovmorgon och har bara en lektion. Wohoo! 



 

RSS 2.0