Gothenburg

Om ungefär en o en halv timme är mamma och jag framme i Göteborg, åkte nio imorse. Jag har aldrig varit där så det blir min första gång och antagligen inte sista. I torsdags skickade jag med min fotbollsväska med min moster, så slapp jag ta både den och resväskan i tåget. Fick en ny resväska igår så att jag skulle kunna packa mina grejer i nått. Ehehe. På söndag "börjar" (eller vad man nu ska säga) Gothia. Skriver väl nått ikväll men sen kanske det inte något mer på lite mer än en vecka, eftersom jag kommer ha fullt upp. Spela fotboll, gå på liseberg, mm. Har druckit världens godaste smoothie, med mango, apelsin och nå mer.


Blandade känslor!

Har haft fullt upp dom senaste veckorna, så det har inte blivit något skrivande på ett tag.. Hade skrivit ett lååååångt inlägg och sedan försvann allt, bläääääääääääää. Måste nu skriva om det..

V.26
Onsdag- Jobba. Åkte till Sundsvall för att göra moppe(teori)prov, failade däremot på det.. Plus att det spöregnade så det såg ut som man hade duschat..
Torsdag- Jobba
Fredag- Jobba. Var med Vicki och Sarah. ❤
Lördag- Träning. Käkade och kollade på pitch perfect med Sarah och Vicki.
Söndag- Fotbollsmatch.

V.27
Måndag-Jobba
Tisdag- Jobba
Onsdag- Jobba
Torsdag- Jobba
Fredag- Jobba, fick semester. Åkte till rullbo (en kompis stuga) med sju andra kompisar.
Lördag- Var i rullbo
Söndag- Åkte hem. Världens bästa helg och kompisar! ❤
(Badade varje dag, myste, käkade gott och hade det riktigt underbart. Älskar er!)

V.28
Måndag- Åkte in till stan för att köpa moppe(skoter)hjälm och glasögon till. Riktigt nöjd med köpet, men en aning fattigare.. (Ps. det är inte repor på glaset, det är bara smuts.)
Tisdag- Åkte till Gävle med Vicki och hade tjejdag. Gjorde teoriprovet och trumvirvel............ Jag klarade provet!!! Wohoooo, så jäkla glaaaad! När vi kom hem åkte vi in till stan på mopparna och köpte nutella, när vi kom hem igen käkade vi rostat bröd med nutella på. Mmm. Köpte ett par shorts, ett linne, trosor och en bikini, det var en tand på den men jag tog bort den.
Onsdag- Vicki o jag käkade rostat med nutella på till frukost också. Vid två åkte mamma o jag in till stan och hämtade mitt batteri till moppen, köpte även lite andra grejor. Försöker också att packa till Gothia.

Vet inte om jag hinner skriva något imorgon, men det kommer ju iallafall vara världens sorgligaste dag.
Ska träna först men sen ska jag vara hos Vicki halva dan och på kvällen måste jag säga hej då, för då kommer vi inte ses på ungefär ett år..
Huuuuuur ska jag kunna klara mig utan dig, du är världens bästa vän och kommer alltid vara. Älskar dig! ❤❤❤


RSS 2.0