Snart imorgon

Igår hände inte så mycket, var hemma och lite senare gick jag och Sarah ut till mormor o morfar (ungefär 6km) och tillbaka. Så vi gick ca. 1,2mil. Käkade vita bönor med bacon när jag kom hem, så gott! 
Idag tror jag inte heller att det hänt så mycket. Kolla på tv, bakat skink o ost paj och fixat lite med en önskelista, det är typ det. Men det är skönt o bara vara hemma o slappa!
Kramis.





Grymt bra dag!

Hellu! Det har varit en riktigt bra dag idag faktiskt. Vaknade vid 7, käkade frukost och kollade på tv en skuss sen vid 11 gick jag till Moa och var där hela dagen. Vi bakade muffins, smsade med killarna och bestämde att vi kanske skulle hitta på nått på jullovet (ska bli awesome!). Har snapchatat med some awesome people och varit helt random, har även kollat på bilder från högstadiet. Saknar verkligen min förra klass, ni är så himla bäst! 
Kom hem lite innan sju och skypade sedan en och en halv timme med bästa Vicki och nu ligger jag i soffan, kollar på tv o snapchatar med Moa. ❤️









Lilla estet familjen❤️

Nu var det länge sen jag bloggade igen, men det är så mycket nu med gymnasiet och så. Både plugg och grejer med estet, måste ju bara tilägga att jag älskar verkligen estet så nöjd med mitt gymnasieval! Vi är som en liten estet familj alla årskurser.
Föregående veckor:

V.40
På fredagen hade jag engelska prov, sedan när jag slutade åkte jag hem till hudik och åkte tillbaka på söndag.

V.41
På måndagen gick jag på skolan som vanligt och åkte sedan till farmor, åkte o klippte mig och jag sov även över hos farmor. Skola på tisdagen också och fick reda på att jag hade klarat både historia och engelska proven. Yeey!
På onsdagen hade alla ettor temadag, det var väl rätt så okej ändå. Skola resten av dagarna också. På lördagen var jag och alla andra teatrare och kolla på en live teater (shakespeare) från england på bion.

V.42
Skola som vanligt hela veckan. På måndagen fick jag en spegel som var på rea, så vi passade på. På tisdag kväll läste vi teatrare dikter som vi har övat på, på biblioteket. Jag fick äntligen min nya vinterjacka som vi beställt på onsdagen och mina sulor o chocklad från mamma. På torsdagen så började det snöa i massor! Jag fick åka moppe hem i snön så nu hädanefter måste jag gå, hem och från skolan.. På kvällen hade vi estetkväll. 
Fredag hade vi matte prov och efter det åkte jag till farmor och bakade kakor och käkade även där. Lördagen spenderade jag hos farmor och att kolla på ishockey, jag vill också kunna spela ishockey ju! Och sedan blev det söndagsplugg tyvärr.

V.43
Idrotten var inställd i måndags så jag hade sovmorgon till 12 och hade bara en lektion som var teater. Woop woop! Svenska läxa och samhälle prov på tisdagen.. På onsdagen hade vi vanliga lektioner till 12 sedan repade vi till mässan som vi skulle ha dagen efter. Fick hem skolfotona och skolkatalogen. Hade mässa på torsdagen och slutade senare än vi brukade men det var såå himla roligt och jag älskar verkligen estet så mycket!!! Åkte till skolan i fredags och får då reda på att första lektionen är inställd och sedan på andra (sista) lektionen så gjorde vi "lekar" så. Nu är det äntligen LOV! Åkte hem till hudik efter skolan. Ska nu vara här hemma hela lovet!
Nu i helgen har jag varit hemma och en sväng till ikea. Och idag har jag bara slappat och gått runt i pyjamas hela dagen, heheh.
Men imorgon hände det något mycker mer intressantare, längtar! 


(Mer bilder kommer senare)

Kram!


3 Oktober

Hellu! Ärendet som jag skulle göra tidigare idag var att lämna tillbaka några kläder, jag bytte till ett annat linne och fick ett tillgodokvitto. Jag fick även ett nytt täcke och kudde, så nu är äntligen täcket bredare än sängen. (Tack farmor!) När jag kom hem var det bara att ta fram engelskan och börja plugga, har liksom prov imorgon... 
Det blev pizza till middag, gottgott. Efter så hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här igen.. och pluggar.. Det lär väl bli det ett tag till, sen får jag väl sätta mig och kolla på tv eller nått och hoppas på att det går bra på provet imorrn. (Håll tummarna för mig!) 

Outfit of the day och nya linnet.


Nya linnet.

Ha en fortsatt bra dag! Kram


Sjukling

V.37
Söndag- åkte tillbaka till Sollefteå

V.38
Det regnade exakt HELA veckan..
Måndag- Skola
Tisdag- Skola
Onsdag- Skola
Torsdag- Skola, åkte till Krånge med farmor o farfar och hälsade på en av mina farbröder.
Fredag- Åkte hem till hudik
Lördag- Tandläkaren, köpte två linnen på rea.
Söndag- Käkade hos mormor o morfar, skulle åka tillbaka till sollefteå men blev sjuk, skype med världens bästa Vicki i 3 timmar!


V.39
Måndag- hemma
Tisdag- hemma
Onsdag- Åkte till Sollefteå
Torsdag- Skola, träffade min lillkusin Elliot för första gången, sååå gullig!
Fredag- Skola
Lördag- Börja bli sjuk igen, plugga till historia prov
Söndag- Sjukare, plugga

V.40
Måndag- Sjukast, skola, plugga
Tisdag- Skola, historia prov= inställt, skoljoggen men jag var inte med för jag är sjuk, tog slut på besin när jag skulle åka hem så jag fick ringa farmor, så jag gick till farmor och var där ett tag sen åkte vi och fyllde på moppen så jag kunde åka hem, fick hem två tröjor som jag fått av farmor.
Onsdag- Skola, Historia prov
Idag- Jag hade ingen teater idag så jag fick sovmorgon, har alltså haft engelska, svenska och samhälle idag.. Och det var pannkakor, sylt och grädde till lunch, så gott!
Har nu slutat för dagen och ska nu åka och göra ett ärende, hehe.






Miss you like crazy! ❤️


RSS 2.0