Sjörövar fabbe


Godkväll everybody! Kom hem för ett tag sedan från dansföreställning, som gick rätt så okej. Nu sitter jag inne i köket med Sally o lyssnar på musik och jag är nu klar med min newbody beställning. Yey me :P vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, för jag har typ inget mer o skriva om så.. Godnatt då, inte för att jag ska sova än men jaja♡




Blodprov..


Hellu. Just nu sitter jag i bussen påväg till bollnäs. Åkte nämligen hem till hudik igår efter skolan för att jag skulle till varvet idag, så jag fick ta nå blodbrov och får väl svar idag eller imorrn om det är nå. Är det inget så ska jag få komma till barnmottagningen o kolla vad det är. 
Sen ska jag ha typ två lektioner, skynda mig hem när jag slutar, käka och sedan ha dansuppvisning. Ska dansa till sjörövarfabbe och ha ögonlapp o sånt. Hahah. ;)

I Ljusdal.



Cozy

Hej hej, just nu är jag på väg hem till hudik igen, för att jag ska till hälsocentralen imorgon så. Men iaf, i torsdags hade jag både fotboll/tennis, pir.teater, bi.dans och sedan hälsinge dans. I fredags hade jag sovmorgon till 12:40 för att jag inte hade individuellt val, svenska eller historia. Kollade om global uppvärmning på naturkunskapen, som faktiskt var väldigt intressant och sedan engelska och åkte sedan hem till hudik som vanligt. Mamma fyllde även år:D
På lördagen bakade jag kladdkaka, för att släkten skulle komma o fira mamma då ist. Sen åkte vi in till stan och jag köpte ett par mjukis shorts och en vit mjuk tröja (bilden nedan). Sedan åkte vi hem och resten av släkten kom o fikade, så det blev fika två gånger. ;) Igår gjorde jag inget särskilt förutom att åka tillbaka till bollnäs då. 
Idag har det varit skola, fick sluta tidigare för att jag hade svenska prov om antiken sista timmen och jag blev klar tidigare så.. Men jag ska försöka o hinna skriva nått imorrn också. Bye!








Tröttis

Hejsan, blir ett sent inlägg idag. Hade sovmorgon till typ 12 idag som är så skönt, även fast det alltid blir att man stressar till skolan i sista minuten. Vi brukar ha klassteater idag, men eftersom läraren är med treorna i Prag så hade vi klassdans istället. Men det gick lika bra. Vi hade även kör med es14 för första gången, som vi kommer ha i fortsättningen. Har även suttit och pluggat lite till svenska provet, men får fortsätta mer imorgon.. Men nu ska jag kanske ta o sova så jag kommer upp imorrn. God natt! ♡



Ice cold..

 
Hellu!
Sovmorgon och att sluta tidigt är så skönt, men ikväll är det även dans så dagen är inte över än. Har haft klassdans där vi nu repar inför musikalen som vi ska göra, sen kör där vi repar låtar till musikalen och musikcafet som är om två veckor. Hade även rytmik, där vi fick lyssna på lite symfoniorkestrar osv. Vi har svenska prov på måndag och har inga svenska lektioner denna vecka, så det är bara o jobba själv. Buhuu.. Jag har två skolor som jag går på, eftersom två dagar i veckan går jag på torsbergs där vi har alla kärn ämnen, sen tre dagar på heden där vi har alla estet ämnen. Alltså teater, dans, kör, rytmik och eso har vi där. :)
Imorse när jag skulle sticka till dansen så skulle jag ta fram mössa och vantar, för det är super kallt ute nu. Nä men då har jag tydligen inte tagit med mig det till bollnäs, så det ligger kvar i hudik och jag kommer få va utan det hela veckan... Typiskt.. Nä, men nu ska jag väl ta och plugga lite svenska då och sedan ta o laga mat. Have a great day!
 
 
 
 

YOU

 
Tjenatjena! 
Ska skriva lite vad jag har gjort sen i somras och försöker ännu en gång med att säga att jag ska försöka blogga varje dag, men vi vet ju alla hur det brukar gå.. haha.
 
Denna sommar har jag inte gjort ett dugg, typ. Nä men jag har sommarjobbat, eller rättare sagt varit vikarie på mammas jobb. Har varit med kompisar, badat, åkt moppe och börjat övningsköra bil.
Den 14 augusti flyttade jag in mina grejer i lägenheten i Bollnäs, men flyttade inte in där förrän på onsdag den 20 augusti när jag började skolan. På torsdagen började vi på en musikal som vi ska visa upp någon gång i november. På fredagen rodde vi roddbåt, blev lite blöt men det var roligt ändå.
 
V.35 på tisdagen var jag på dans audition på hälsinglands dansteater, och jag kom in. :D På torsdagen började individuella valen, jag har valt idrott och hälsa 2.
V.36 gick vi tre som delar lägenhet på dollar store och sibylla. På torsdagen hade vi på ind.val idrott o hälsa heldag med paddling. Fredagen åkte jag hem tidigare till hudik för att jag skulle till varvet (hälsocentralen) och den helgen var det marknad, så var där på fredagen med mamma och med Vicki o Sarah på lördagen.
V.37 hade vi skolval, började sälja newbody med klassen, för vi sparar till resan vi ska göra i trean. Jag slutade även äta godis, ska göra det fram till jul och sen ha det som nyårslöfte. Har klarat ett år förut så. :P
V.38 blev sjuk så var hemma i hudik hela veckan, men hade ändå studiedag på fredagen. Var till varvet o tog blodprov, ekg och nå andra prover... blää. Färgade håret på torsdagen och hade klipptid på fredagen. 
 
Idag hade jag sovmorgon och inga svenska lektioner så fick sluta tidigt, så skönt. Hade även idrott idag, men att spela ultimate frisbee när det nästan blåser storm är inte bästa kombinationen direkt. Plus att det är superkallt ute nu.. Brrr.. För en stund sen så kom jag, Moa och Sally (de jag delar lägenheten med, Moa har jag ju gått i samma klass med sen fyran till nian och nu två år på gymnasiet) tillbaka hem från Max. Vi hade fått rabattkuponger dit så vi passade på. Hehe och köpte även efterätt, gött vare! Nu ska jag skriva klart detta sen kolla på film eller nå. :)
Hörs hej.
 
 
 
 
Håret färgat o ny klippt.
 
Från innan vi gick till max o käka, kke ser ut som att jag pluggar men tyvärr inte. Svenska mappen kom inte längre än så..
 
Helt sjukt vad tiden går. :O

30 frågor om mig

1. Hur gammal är du? -  16, 17år den 12 december.
2. Har du husdjur?  -  Japp, har två katter. 
3. Har du några syskon?  -  Nope
4. Dröm djur?  -  Skulle vilja ha en massa olika djur, men jag har alltid velat ha en hund.
5. Vilken sko storlek har du?  -  40 typ
6. Vilken ögonfärg har du?  -  blå
7. Vad vill du göra efter gymnasiet?  -  Antagligen gå högskola någonstans. 
8. Hur stor är din säng?  -  1,20
9. Tycker du om kaffe?  -  Nää
10. Ångrar du någonting du gjort?  -  Massor!
11. Vilket är ditt drömjobb?  -  skådespelare
12. Vilken är din bästa egenskap?  -  vet inte
13. Vart bor du?  -  Går gymnasiet i bollnäs så bor där på veckodagarna, annars i hudik.
14. Singel eller upptagen?  -  singel...
15. Kär?  -  who knows.
16. Om du vann en miljon, vad skulle du göra?  -  Resa
17. Favoritland?  -  USA
18. Vad är ditt stjärntecken?  -  skytten
19. Sover du hellre själv än tillsammans med någon?  -  har tyvärr ingen att sova med..
20. Vad gillar du att göra på fritiden?  -  dansa, träna, spela fotboll & arbeta hemma. typish
21. Hur lång är du?  -  168 tror jag
22. Är du rädd för mörkret?  -  Hehe aa
23. Gillar du skräckfilmer?  -  Japp, fast inte ensam.
24. Vilken är din favorit årstid?  -  Sommaren, men gillar vintern också. Särskilt december för då fyller jag år och de är ju julafton. :)
25. Vart vill du helst bo, ute på landet eller i stan?  -  på landet ofc
26. Vilken klass går du i?  -  Jag går andra året på gymnasiet, estet. Med inriktning teater men även dans och sång.
27. Vilket år tar du studenten?  -  2016 ;)
28. Har du varit i Göteborg?  -  Japp, en gång. Som var förra sommaren när jag var på Gothia Cup.
29. När var du i kyrkan senast?  -  För 2 år sen när jag konfirmerade mig, eller nä förra året när min kusin konfirmerade sig.
30. Berätta tre saker som dig?  -  Jag kommer från Sollefteå men flyttade till Hudik i fyran, flyttade tillbaka till Solle förra året för att gå första året på gymnasiet. Men kunde inte bo där så bytte skola & nu bor jag i studentlägenhet i Bollnäs med två andra awesome tjejer.
Jag är redan less på skolan, men inte estet ämnena.
Har 6 st kusiner, men ska få en till kusin om drygt en vecka, so excited :D 
 
 
 
 

RSS 2.0