Äntligen!

Äntligen har jag införskaffat mig tre par byxor, och ett svart linne. Har inte haft några neutrala byxor på vet inte hur länge som helst.. Börjar skolan imorgon också så jag tyckte det behövdes.
Idag har jag kollat på tv nästan halva dagen, närå men fram till tolv. Sen duscha jag håret och for sedan till farmor o farfar, fikade lite sen ner till stan och sedan tillbaka till dom. For ju med moppen till dom så jag skulle fara hem med den också, och nu sitter jag och skriver det här inlägget. Ikväll blir det min första fotbollsträning med nya fotbollslaget, exited! :)


Måndag 19/8-13


like a rollercoaster

Hejsan! Det var väldigt länge sedan jag bloggade, men jag har bara inte haft orken att göra det.. Tänkte att jag skulle skriva lite vad jag har gjort dom senaste veckorna. Jag åkte ju ner till Göteborg för att vara med på gothia, det måste ha varit en av dom bästa veckorna i mitt liv! Jag fick vara med och spela två matcher, vi åkte spårvagn varje dag, vårat lag bodde på en skola och det fanns såååååå himla snygga killar överallt! Gick på liseberg flera dagar i rad, Sarah (kusin) och jag gick på gothia discot, hehe. Det var verkligen en upplevelse att vara där, sjukt kul! Veckan efter gothia var jag mest bara hemma. Veckan efter det spelade jag min första u-lags match och gjorde mååål, tog en spruta (som jag hatar) och åkte till pappa över helgen. Veckan efter det alltså förra veckan var det träningar och jag var bara hemma, som vanligt, hade även sleepover med Sarah.
 Den här veckan har det varit träning och match, kollade på The heat på bio med Sarah. I torsdags kväll kom pappa och hämtade mig och mina grejer, då jag nämligen flyttade tillbaka till Sollefteå.. Det var det svåraste jag har gjort, att flytta ifrån mamma. Vi syns ju iförsig  om ungefär tre veckor, men två veckor är det längsta jag har varit ifrån dig.. Älskar dig mamma! Ska alltså gå estet, teater och börjar på onsdag, ska gå teater med 2orna och 3orna för det var bara jag som hade sökt teater av ettorna. Heheh. Sen jag flyttat hit till Sollefteå har vi hållit på att fixa till så att jag har fått ett rum. Kan även säga att det har känts som en bergodalbana sen jag har kommit hit, en studen funkar allt bra och ena är saknaden enorm! Var på stan med farmor igår och handlade lite grejer till skolan, och idag har jag målat om en byrå och åkt med moppen till farmor och farfar idag. Just ja, i fredags gick jag till skolan som jag ska börja i och kollade runt lite, har varit där förut så jag kände igen mig lite grann ialafall. Fixar ett eget inlägg med bilder sen. Kram!

RSS 2.0