The cool skog

 
 
Hellu! Det här inlägget skulle egentligen publiceras i lördags men det gick inte..

Underjordisk källare

Hellu! Efter att jag hade varit å firat min kusin åkte jag hem, satte mig med en so inlämningsuppgift så nu är jag klar med den! Senare åkte jag till Vicki, vi satt väl o prata som vanligt. Gick även på en promenad i skogen, riktigt cool skog. --> http://vickiso.com/2013/may/in-the-jungle.html <-- 
Idag är det ju morsdag, så mamma och jag åkte ut till mormor o morfar och resten av släkten. Käkade tårta och mys. När vi kom hem råkade jag somna i någon timme, hehe. Men jag gjorde klar en no uppgift också, så nu är jag klar med allt skolarbete. Förutom ett hemprov i so, som jag skulle få förra veckan men förhoppningsvis så får jag det den här veckan ist. Men jag är klar med allt som jag kan göra iallafall! :D
Woohoo! God natt!
 

Morsdag!

Grattis på morsdag mamma. Love you! ❤


Tidigt upp

God morgon! Vaknade vid 8 och satte mig med en so inlämningsuppgift, så har bara halva kvar nu. Är nu på väg till fotbollsträning, sen ska jag till en av kusinerna och gratta han. Hörs, ha en bra dag! ❤


Toppen dag!

Idag är en riktigt bra dag!! Vaknade tidigare än jag skulle men det fixade jag med att lyssna på toppen musik. På no n fick jag reda på resultatet på matte nationellan, jag fick D. D, jag kan inte fatta det. Förut hade jag E som betyg i matten och nu har jag höjt det till D, så himla nöjd!
Sen hade vi fotboll på idrotten, riktigt kuul. För en stund sen gjorde jag kartprov, jag fick 78/80. Wohoo! Vi har egentligen inte slutat so än, men eftersom vi var klar fick vi sluta. Så nu ligger jag på gräset i solen med some amigos. Alltså en riktigt awesome dag!


Kort dag

Hallå, ligger nu i sängen och ska bara skriva klart det här sen ska jag försöka sova. Idag kom jag hem lite efter ett, jag blev klar med engelskan och har även pluggat till kartprovet imorrn. Kan det rätt så bra, så får väl hopoas på det bästa. Håll tummarna för mig så jag inte få nå blackout eller nå. Godnatt! :*


Lurvpös

Står och väntar på bussen med Sarah. Idag har jag bara två lektioner. Först har jag sovmorgon, svenska sen matte. Vi är klar med allt på tekniken så vi fick skippa den, sen har jag sv/eng. Där jobbar man med vad man vill och det ska jag ändå göra hemma. Soooft dag!
Plus att jag somnade med blött hår så nu är det fluffigt. :D


Inte mycket kvar nu ä

Hellu, jag har fått hicka typ tio gånger idag. Vad är det för feeel?! Väldigt irriterande. Men iallafall så har jag gjort klart två grejer från min lista med skol inlämningar och prov. Wohoo! Ska försöka göra klart resten som jag kan göra imorgon. Har precis duschat och ligger nu i sängen och ska plugga lite till kartprovet på fredag.
(Ingen bild nu heller..) God natt allihopa!


Woop woop

Idag så hade jag vandrings möte till elevens val. Sen fick jag skynda mig till musiken, för jag och några till skulle spela upp en trudilutt. På slöjden blev jag klar med en grej, det är bara en gång kvar nu. Sen har jag gjort klart lite grejer men snart när jag kommer hem ska jag försöka göra klart lite flera grejer.


Hääärligt

Tjeena! Igår fick ganska mycket gjort. När hag kom hem satte jag mig direkt med några "läxor", sen åkte jag iväg på fotbollsträning. Kändes riktigt bra! Nu sitter jag i bussen på väg till skolan och drömmer mig bort, haha.


Blue like the ocean

Idag har det inte hänt så mycket, nä absolut inget.. Haha, vet inte vad jag ska skriva men jag tänkte titta in en sväng. Nä nu ska jag sova, god natt jao!


Cykeltur

Heeej! Jag har varit ute heeeeeela helgen, så det bränns på typ hela kroppen. Har råkat bränt mig överallt nästan.. Jobbigt läge, haha. Tog en cykeltur ut till o från mormor o morfar för ett tag sedan med Sarah. Blev mer än 1,1 mil. Försökte även jobba lite svenska men gav upp.. Nu ska jag försöka sova och försöka komma på bättre tankar.

Polkagris

Hallå! Känner mig som en polkagris idag, är antingen röd eller vit. Typ, haha. Har varit ute hela dagen idag också, pluggat och solat. Har även käkat två glassar idag, riktigt gott. Mums.


Happy!

Hallåååå! Det har varit en riktigt bra dag idag, känner mig så himla glad och allt är typ toppen! Idag har jag varit ute hela dagen och legat i solsängen och pluggat. Har fått färg på hela mig, råkade bränna mig på ryggen.. Jag är brun på magen, armarna och allt. Hihi. Så himla varmt o skönt det har varit idag! :D
Har precis duschat, så nu ska vi gå till Sarah o dom och kolla på eurovision songcontest.


Sooooooooool

Hallå! Har varit ut till mormor o morfar och kört lite moppe och nu ligger jag och solar medan jag försöker plugga. Har hur mycket skol grejer som jag måste göra i helgen.
Ha en braaaaa dag allihopa! :D

Äntligen!

Hellu! Det blev ingen soffa när jag kom hem inte, det var super duper varmt i solen. Så jag gick ut o satte mig i solen och råkade somna, hehe. Det var så himla skönt, blev lite brun till och med! :D Har även käkat två glassar idag, nomnom. Känns verkligen att det snart/är sommar. 
Fick även hem proactiv som jag hade beställt förra veckan. Åkte även ut till mormor o morfar en sväng när jag kom hem, och fikade o så!
Aa, nu ska jag fortsätta kolla på tv och försöka tagga till imorrn. Skriver mer då. Peace out! 

N.O.W

Sitter nu i bussen på väg hem. Jag slutar egentligen vid tre, men jag har känt mig yr hela dagen så jag åkte hem nu. Jag kände att jag måste gå till skolan idag bara för att jag skulle göra no redovisningen och jag skulle kolla på några prov på so n. Men han hade inte rättat dom så jag kunde lika gärna ha åkt hem vid tio.. Jaja.
Det har varit krångel för mina inlägg har inte kommit upp på bloglovin på flera dagar, men idag kom alla upp. Så förhoppningsvis så fortsätter inläggen att komma upp! När jag kommer hem ska jag mysa ner mig i soffan och käka nått. Ha en fortsatt bra dag! :)


Namnsdag

Tjena! Idag så har jag namnsdag - Rebecka. Har nyss haft no redovisning, det gick väl bra tror jag. Nu är jag på väg till idrotten, men jag vet inte om jag ska vara med.. Får se, men skriver mer sen! Heeej då.


Spruuuuuta

Kom hem för ett tag sedan. Stannade kvar i stan för att ta vaccin mot livmoderhalscancer, och jag hatar verkligen sprutor! Jag har svimmat två gånger och det var hos tandläkaren och idag, båda var sprutor. Sen är det två sprutor till också, nä fyy o blä för sprutor.
Nä nu ska jag göra ett försök med no n igen, har redovisning imorgon bitti så.. Wish me good luck! :)


Sista nationella provet!

Har nu gjort mitt sista nationella prov! Matte nationella, det gick sådär men förhoppningsvis så får jag godkänt.
Jag har även fått ett nytt skal. Moa fick ett av Vicki o mig, sen fick Vicki av Moa, mig och Sarah. Men Moa råkade beställa en 4 ist. för en 5. Så då fick jag också ett skal, hehe! Nu ska jag fortsätta göra nå kart grejs, förjag har hål till tio över 11. Soooft!


Stressad

Hallå! Sitter i en buss på väg till skolan.. Känner mig så jäklans stressad av allt! Allt skolarbete som jag har kvar och det känns som jag inte kommer hinna allt. Gaah! Och no n som jag skulle bli klar med igår fattade jag inget av och gav upp, försöker väl göra det idag istället..
Såååå mycket att göra men såå lite tid!
Aja, ha en bra dag! :*


Fattar absolut inget?!?

Sitter o chattar med två i min klass och försöker göra klart no redovisningen. Det ända problemet är att jag inte fattar något, känner mig så himla efterbliven... Gaaaaahhhh! Frustrerande..


On my way home

Hellu! Sitter i bussen på väg hem. Idag har det varit musik, slöjd, so, bara en halv sv/eng lektion. För jag skulle göra sista delen av engelska nationella, eftersom jag missa det förut. Så jag slutade 10 över 2 och bussen går kvart över, så jag sprang till stan men missade den.. Och på stan finns det ju inget att göra så då gick jag tillbaka till skolan för att gå tillbaka till stan med killarna. Dom gångerna man önskar man bodde inne i stan.. Suck. Plus att jag knappt kan gå för sträckningen och skavsåren.. Usch fyy blää. Dålig men bra dag.


The pictures


Fullt upp

Heeeeej! Jag har haft fullt upp med läxor och träning, så har tyvärr inte hunnit skriva något.
 
Lördags- Va och kolla när Sarah konfirmerades, längtade såååå mycket tillbaka till när jag konfirmerades. (so fun!) Åkte till Vicki, bakade, kollade på The Host. Vi gick 5 km klockan 11 på kvällen och bara prata, som var behövligt. Somnade efter 12, hehe.
 
Söndags- Gjorde klart svenska redovisningen med Vicki. Åkte lite moppe, woop woop!
 
Igår- Engelska nationella, eftersom jag var borta när vi skulle göra det så gjorde jag det efter istället. (har en del kvar) So rollspel, svenska redovisning och träning efter skolan. Plus att jag gjorde läxor när jag kom hem..
 
Idag- Matte nationella (prat grupper), idrott- joggning 4 km. Sponsorloppet (en grej med fotbollen) sprang  5 eller 6 km, vet inte riktigt. Men jag fick skavsår och sträckte mig i ljumsken. Kan knappt gå, buhu..
Har nu duschat och druckit te, cosy!
 
(lägger upp bilder från mobilen, gick inte på datorn..)
XOXO <3
 
 
 
 

Plugg"mys"

Hallå! Sitter med Vicki och käkar kakor och försöker göra klart till våran redovisning i svenskan imorgon. Skriver mer sen men nu ska jag fortsätta! Haj då!


Något varmt till min onda hals

Flingor o yoghurt, C- vitamin och te till min hals. Förkyld och riktigt ont i halsen. Buhuu. Någon frisk person som vill byta och vill vara förkyld? Nä, tänkte väl det..
Ha en fortsatt bra dag!


Sjuuuuuuk

Hallå! Jag har tänkt att blogga men det har bara inte blivit, så jag tänkte skriva vad jag har gjort nu istället.
Måndag- Hade bara 2 1/2 lektioner, eller rättare sagt bara 1 1/2 för min dator funkade inte så jag kunde inte jobba.. Men iallafall så skulle vi på nån grej på gymnasiet så vi hade lite mer än en timme tills nästa lektion, så vi gick ut o satte oss i solen. Det var så himla skönt. Det var stekande sooooool, det kändes som sommar! Jag hade även fotbollsträning, första på flera veckor.
Tisdag- Matte nationella. Hade bild ute och efter idrotten så bytte jag om till shorts, så himla skönt. Vid varje hål vi hade gick vi ut o satte oss i solen, sååå skönt väder. När jag kom hem var det bara o sätta sig o plugga till so-omprovet.
Onsdag- Dåligare väder. Buhu. Blev klar med en grej på träslöjden. Gjorde so-omprov, som inte gick så bra.. Långhelg! Åkte även moppe när jag kom hem.
Torsdag/Idag- Ledig! Förkyld och feber, IGEN.. Sad face. Plus att det är dåligt väder, gör det inte mycket bättre.
Fredag/Imorgon- Ledig!
Gammal bild.

Stekande sol

Hallå! Idag har det verkligen varit sommar! Skriver mer imorgon vad jag har gjort idag, för nu ska jag försöka sova. Natti natt!❤


Träningsmatch

Hellu! Nu är jag på väg hem från min första träningsmatch på gräs. Den lilla stunden jag spelade så gick det inte så bra, fast jag har inte tränat på flera veckor heller så..
Jag gick bara två dagar i skolan den här veckan och nästa vecka blir det bara tre. För vi är ledig torsdag och fredag. Sooooft!
Är snart hemma o då blir det bara att hoppa in i duschen, sen blir det sängen! Bye!


Från toppen till botten

Hallå! Har åkt moppe idag igen, pluggat matte till nationella på tisdag. Det blir fullt upp imorgon och jag måste försöka plugga till so om-provet på onsdag, det gick inte så bra sist.. Ska gå o sova snart men skriver mer imorgon. Ingen bild blir det heller.


Lagfest

Hallå! Skola idag som vanligt, joggade 4km på idrotten. När jag kom hem hoppa jag in i duschen sen åkte jag på lagfest. Det var riktigt roligt!
Skriver mer imorgon. ❤


Workout

Kom hem för två timmar sen typ. Sovmorgon idag som vanligt, annars har det varit som alla andra torsdagar typ. Är klar med allt på tekniken + att vi inte hade nån lärare idag, så det blev en chill lektion. Efter skolan gick jag på gym, känns att jag inte har varit där på några veckor.. Hehe.
Innan jag skulle med bussen hem så gick jag och köpte två tröjor och några trosor. Fast jag missade bussen så mamma och jag gick och käkade pizza, sen fick vi skjuts hem.
Lägger även ut bilder på kläderna jag köpte i Stockholm.
Min frukost.
Pizza!
Mee today.
Tröja från Stockholm, endast 32kr.
Hängselbyxor eller hängselshorts eller vad det nu heter.. från Stockholm.
"kofta" från Stockholm. Köpte även ett par lila byxor där (har lagt ut bild förut), för 50kr.
Köpte tröjan idag.
Tröja från idag.

GRATTIS!!!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA!!!
Idag fyller du hela 16 år och vi har känt varandra i drygt 5 år nu. Vi träffar varandra varje dag och om drygt 2 månader kommer vi inte träffa varandra på 10 månader. Hur i hela friden ska de gå? Hoppas tiden går snabbt som den har gjort hittills så att vi inte hinner sakna dig för mycket! Grattis igen Vicki, hoppas du har haft en underbar födelsedag! Love u! ❤

Första åkturen

Tjabba! Har haft en riktigt bra dag idag faktigst. Målade klart byrån, så nu är den i mitt rum med lite grejer i. Har även flyttat runt och möblerat om lite i rummet, riktigt nöjd. Åkte ut till mormor o morfar och körde lite moppe. Man kan ju åka moppe nu så jag ska försöka plugga på o göra provet snart, när jag inte har så mycket skola o göra.
Har inte gjort så mycket mer idag. Ska väl ta fram nå kläder så jag har det gjort tills imorgon, för en gångs skull. Kommer antagligen ändra mig imorgon men jaja. God natt!


LEDIG!

Tjabba! Idag är det 1 Maj och det betyder att alla är lediga. Wohoo! Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, eller jo jag ska måla klart en byrå men det tar ju bara några minuter. Så resten av dagen har jag ingen aning vad jag ska göra.. Ha en bra dag! :)


RSS 2.0