Namnlös

Sitter i bussen och är snart hemma från jobbet. När jag kommer hem blir det bara till att plugga, som tur är det ju inte läxor eller nått sånt. Puh, närå men jag ska plugga till moppe provet. ;)


Första dagen på jobbet avklarat

Nu väntar jag på bussen på väg hem, har nu börjat sommar jobba. Man måste ha fyllt 16 innan sommaren för att få jobba inom kommunen och jag fyller inte år förrän i december så. Men jag skaffade ett jobb ändå i två veckor.


Glad midsommar

Är nu på väg till min mosters sommarstuga, ska fira midsommar där med familjen. Ha det så trevligt allihopa! Kram!


Dålig dag?!?

Har inte gjort så mycket idag, åkt ut till mormor o morfar men annars bara suttit inne tyyyp. Det är ingen bra dag idag, det bara är det.. Kaos. Plus att min phone råkade åka ner i handfatet och fick vatten över hela den. Förut funkade inte ljudet, nu funkar det men den låser sig när som helst och krånglar mer än vanligt, ahhhhhhhhh!


Friends

 
Fredags- Skolavslutning, sorgligt att splittras från världens bästa klass. Fick betygen, rätt så nöjd. Gick och käkade glass med kompisarna, sen på kvällen var jag med Vicki och några killar. Grymt roligt! 
 
Lördags- Var inne i stan i drygt 4 timmar och sålde hamburgare för fotbollslaget. Jag, vicki och några killar åkte till Vicki och hade väldigt roligt, sen stannade jag kvar och sov över.
 
Söndags- Vicki gjorde riktigt god smoothie. Gjorde inget särskilt, tror jag iallafall.
 
Måndags- Slappdag. Första sommarlovsdagen!
 
Tisdags- Sprang 1 mil sammanlagt. Travat ved, riktigt ont i ryggen nu..
 
Onsdag/ idag- Åkte moppe till mormor och morfar. Pluggat till moppekortet. Ska till Gävle och göra provet nästa vecka någon gång.
 
Skriver mer sen, ciao!

Man lyckas ju tydligen med allt

Hellu! Jag har varit dålig med att blogga på sistone, ska snart sova tänkte jag. Tänkte kika in en liten snabbis och skriver mer imorrn istället.
Jag var riktigt klantig idag.. Fick värsta bulan på vänstra sidan ovanför ögonbrynet, råkade kliva på en järn kratta och fick pinnen rakt i ansiktet. Gjorde/ gör riktigt ont, aaaaaj. Det syns inte så bra på bilden men det är rött och värsta stoor bula.. Natti :*


Inte mitt bästa val idag..


Sorry för den usla uppdateringen men jag har haft fullt upp, sista veckan i nian så vill ta vara på tiden med alla underbara kompisar!
Måndags var en riktigt värdelös dag faktiskt, vanliga lektioner.. Betygen var satt i helgen så man var ju klar med allt, det ända man gjorde var o sitta.
I tisdags hade vi vanliga lektioner halva dagen sen skulle vi vänta en och en halv timme på våra mentorer för att vi skulle städa skåpen tsm, plus att mitt skåp hade stått tomt i typ 2 veckor redan. Men istället gick jag med kompisarna ner till möljen och satte oss där och ja bara hade de trevligt. Kom hem vid ett ungefär, sweet!
Igår hade vi klassens dag (plus sovmorgon), vi spelade spel, käkade tårta och efter lunchen spelade vi brännboll. Det var riktigt kul faktiskt. Åkte hem med två bussen, sen var det bara och göra sig i ordning för nians fest. Vid halv 6 åkte vi in till skolan igen för att ha nians fest, jag hade den där svarta klänningen (Bilder sen). Vi käkade, fick en nominering och sen stack nästan hela våran klass till borgar parken och spelade kubb och hade det riktigt toppen. Riktigt underbart, love u all!
Idag hade vi också sovmorgon, men det var bra väder hemma så jag tog shorts (inte mitt bästa val idag om jag får säga det själv..) sen när man kommer in till stan då börja det regna och blåsa.. Gick till skolan och kollade på när niorna (dom som ville och jag var inte med) spelade volleyboll mot lärarna, eller tvärtom haha. Men det regnade och där stog jag med shorts så vi gick in istället.
Egentligen så skulle alla nior ha stuckit till maln och spelat volleyboll turnering, men det regna så mycket så jag stack till mammas jobb istället och har nu väntat i nästan tre timmar på att bussen ska gå hem. Är nu bara 40 min kvar, hehe. Värdelöst säger jag, värdelöst.
Bild från igår på dagen.


New in

Klockan halv elva imorse åkte jag in till stan och hade träning. Det gick väl rätt så bra, bara att det var riktigt varmt. Men vi fick festis och vattenmelon efter, hihi. Efter det gick mamma och jag på stan för att försöka hitta någon klänning till både nians fest och skolavslutningen. Hittade faktigst två klänningar som var rätt okej, men det finns ju typ inget som jag gillar så det blir rätt så svårt. Vet inte vad jag ska ha för nå skor men ja.. Just nu ligger jag på altan och ja, gör typ ingenting. Är riktigt hungrig så ska väl käka snart, hoppas jag. Tror även att jag har bestämt mig vart jag ska gå på gymnasiet.


Grundskolan klar!!!

Tjeena! Har inte haft orken att skriva något men tänkte kika in en sväng och skriva lite kort om vad jag har gjort.
Igår åkte jag och spelade match, det blev 2-2. Kom hem halv nio typ..
Idag blev jag klar med sista delen av hemprovet i so, äntligen klar med grundskolan!!! :D Har även sprungit/ kört intervaller ut till mormor och morfar, som är ungefär 6 km. Känner att jag måste bättra på min kondis, tänkte ut o springa imorgon men kom på att jag har träning halv 11 imorrn.. Kondis here i come, haha. Suddig bild men ni får leva med det. Försöker väl kika in någon gång imorgon också, god natt!


Fast and furious 6

Har äntligen kollat på fast and furious 6, grymt bra! Längtar till 7:an nu ju. Nu ska jag sova för imorgon blir det fullt upp.. God natt, sov så gott! ❤


It's raining men, hallelujah

Inget särskilt idag inte, fick hål på bilden för jag var klar med allt och på idrotten hade vi beachvolleyboll. Hade även fotbollsträning idag, i spöregn.. Plus att vi hade intervaller och styrka, riktigt blöt man blev bara.. Hoppa in o duschade i varmaste sen när jag kom hem. Nä nu är jag trött och hoppas att morgondagen blir bättre. Byye.


Bambi på hal is

Hellu, idag var jag med o spelade skol dm, vi vann med 5-0. Wohoo. Fast jag fick reda på att vi skulle spela imorse när jag redan var på skolan och då hade inte jag med mig nå grejer, men som tur va fick jag iaf låna ett bar springskor. Halt men annars så. Missade några lektioner för de, fett nice jao. Jag är väldigt trött så nu ska jag sova och sluta flumma.


Kaos i huvve

Idag har jag satt upp studsmattan, äntligen! Hållt på med ett hemprov med två delar i so, håller fortfarande på.. De är ett ämne som jag verkligen hatar, usch för det.
När jag är klar med det här så är jag klar med allt i hela högstadiet. Woopie! Tänker konstant på det där med gymnasiet och jag vet inte vad jag vill, jag tror jag vet men jag vet inte riktigt. Haha låter konstigt men det är typ så det är i mitt huvud just nu. Kaos alltså..
Har precis duschat o ska snart sova, förmodligen. Sleep well! ❤


FÖRSTA JUNI

 
Hellu idag är det första juni, kan ni fatta det, juni?.
Tiden går så himla fort, vart tog tiden vägen egentligen? Snart går man ut nian, kanske flyttar, Vicki åker bort, jag kommer sakna klassen så jäkla mycket. Love ya all.
Idag har jag varit ute och sprungit drygt 4 km, joggning och intervaller plus att det var super duper soligt och varmt så det bara rann. Gjorde även 100 situps, armhävningar mm. Nöjd.
Det är så skönt att bara gå ut o springa och rensa huvudet och slippa tänka på allt för en liten stund.
Sitter nu och kollar på Skyfall, såg den på bio men har den även hemma. Hörs, see ya! <3
 

Beslutsångest!

 
Har sån himla beslutsångest angående gymnasiet..
Jag har redan gjort omval och valt teater i Sollefteå som förstaval, men det är bara det att det är för några som har valt det så det kommer inte bli något. Men det går och välja på musik där också. Jag har valt teater i Bollnäs som andra men där vill jag inte gå, som tredje har jag musik här i Hudik.
Så då kan man ju tycka att det är självklart att gå här, men om jag går i Sollefteå så kan jag börja aktiviteter som inte finns här på fritiden och jag kommer isf bo hos pappa i stan som blir närmare till det mesta.
Men det skulle ju vara såå skönt att bo kvar här med mamma också. Jag har ingen aning vad jag ska göra, heeeeelp me. GaaaAhhhhhh, det är så himla jobbigt..

Trodde jag ja

 
Kom hem vid tio i fredags/ igår från vandringen. Duschade och käkade melon, tänkte ligga i soffan och kolla på tv hela dagen men det blev det ju absolut inte. Istället bytte jag om till bikini (så man fick lite färg på sig) medans jag bärde massa plankor. Till middag blev det kababrulle, mmmmm.
Bild från i måndags, min första kulglass för i år.

Vandring

 
I torsdags var det elevens val, jag valde vandring. Valde det förra året också det är riktigt roligt faktigst.
Vi gick runt 3 mil, efter det gjorde mina fötter riktigt ont. När vi kom fram där vi skulle tälta bytte jag om till bikini och hoppade i vattnet. Mitt första dopp för i år, det var skönt i vattnet. Vi grilla lite hamburgare och korv sen till efterätt blev det grillad marshmallows, chocklad och banan. Satt vid elden och pratade och hade det trevligt.
Innan jag gick och lade mig som var efter tolv så hade jag bara 2%, oooops.
Mamma köpte fika som jag tog med både till Stockholm och vandringen, muums.
 

Stockholms resa!

 
I onsdags åkte alla niorna till Stockholm, man fick ställa klockan på halv 5 för bussen till Stockholm gick 6 och jag skulle få skjuts in till stan kvart över 5 så. Bussresan dit tog 4 timmar plus att vi fick en macka och festis, som dessutom var det ända vi fick och äta på hela dagen annars fick vi köpa själv.
När vi kom fram gick vi till riksdagen, som var väldigt tråkigt. Man fick höra nån gubbe prata och man fick ont i benen.. Vi skulle åka hem vid fem så resten av tiden fick vi göra vad vi ville, men det var regnigt och ja. Så fort vi såg en stol eller nått blev man typ överlycklig, gick säkert över 1 mil den dagen. Kom hem runt tio och då var det bara o packa till vandringen dagen efter.

RSS 2.0