Höstlov!

Hej hej, nu är det äntligen höstlov. :D Hade ingen naturkunskap idag så flyttade upp engelskan så vi fick sluta tidigare, fast slutade för en timme sen. Idag hade jag sovmorgon och även svenska tal som ändå gick rätt så bra, men usch för att hålla tal... 
I måndags gjorde jag klar min historia uppgift. Tisdags hade vi musikal rep och ledigt från hälsinglands dans. Började även med en engelska uppgift. I onsdags hade vi bara musikal rep under typ hela dagen. Jag gjorde även naturkunskap, 42 frågor.. Fast vi skulle bara lämna in några frågor efter lovet, men jag gjorde det nu så jag slipper göra nått på lovet. Igår på pir.teatern fick fick prata lite om vad vi skulle vilja göra till vårat pir.teater projekt, vi ska alltså göra en pjäs till nästa år någon gång. Ska bli rooligt! Hade även dans på kvällen och fick självklart cykla hem i spöregn... :( 
Jag har gjort klart nästan all skolarbete innan lovet, har bara engelskan kvar som jag inte har nå mycket kvar på. Ska försöka göra klart den idag, men blir antagligen i helgen istället. Förresten så har vi Es13 musikal föreställning den 11 och 12 november. ;D Ha det så bra!



Dansföreställning igen.


Hej! Idag blev det tidig tripp till Bollnäs igen för att ha dansföreställning. Det gick väldigt bra och måste bara säga att det är sånt underbart gäng! Försökte göra historia när jag kom hem från dansen som ska vara inlämnad imorrn, men det får bli sista minuten göra istället.. Har även käkat morötter och dipp med Sally o Moa, men inte så mycket mer än det har hänt idag. Hörs hej!






tröök

Hej igen, idag har det inte hänt så mycket. Blev sen frukost som vanligt, plockade ihop lite av mina grejer och lade det så jag kommer ihåg att ta med det till Bollnäs sen. Plockade fram min kamera och tänkte att jag kanske ska börja använda den igen, för det var ju ett tag sen.. Så innan Vicki ska hjälpa mig med min header kanske jag har hunnit ta lite bilder som jag kan använda, tänkte jag då. :) Har käkat lasagne, kollat på lite 24 (en serie) och försöker nu göra lite läxa men som går så himla trögt. Ska även gå och duscha hos min moster om ett tag, för att vi har inte haft varmvatten på hela dagen och har fortfarande inte det så.. typiskt..
 
 
 
 
 
 

Kan inte detta..

Hej hej. Som ni kanske ser så har jag bytt bakgrundsbild på bloggen och det är nämligen första gången jag gör det själv. Så det är inte så super snyggt än så länge, plus att jag vill byta header men vet inte riktigt hur jag ska göra det så.. Men om min super snälla friend, som är riktigt duktig att fixa med bloggar ser detta, kanske hon vill hjälpa mig någon gång att fixa detta? ;) Haha.
 
 
 

Äppelpaj


Hellu! 
I tisdags fick vi newbody beställningarna och jag åkte hem till hudik efter dansen på kvällen, för att jag skulle till en sjukgymnast på onsdagsmorgonen. Åkte tillbaka till bollnäs efter att jag hade varit där, sen hade vi klassteater där vi nu repar scenerna till musikalen. Sedan kör. 
På kvällen hade vi även dans till halv 10, och det hjälpte inte till med mitt huvudont och ont i ryggen mm. Kände mig fortfarande hängig igår så jag blev hemma från skolan då. Åkte därför hem till hudik igår eftermiddag. 
Köpte (betalade hälften) ett par skor som jag kan ha i vinter, ville ha ett par andra men fanns inte i min storlek.. Blev även kebabrulle till middag. Idag har jag inte gjort särskilt mycket förutom att gjort lite läxor och bakat äppelpaj. :)






Full rulle!


Hej! Idag har det ändå varit ganska lugnt i skolan. Hade styrka/kondition på idrotten som var roligt, fast jag tycker att det kunde ha varit lite längre men annars så.. Hehe. Körde även killerboll i början, som jag har saknat det! Efter skolan gick vi roomisar på stan o kikade lite, hittade en rygga som var på rea och behövde verkligen en ny så det blev mitt inköp idag. ;) När vi var klar där gick vi och handlade mat. Kom hem, lagade mat och även till imorrn för har inte tid o göra nått då. Satt och käkade nå gott som Sally hade med sig och blev sen kväll med Moa, för att vi pratade om allt möjligt i nån timme. Nattis!




Open stage


Åkte till bollnäs tidigt imorse, för att ha dansuppvisning. Det var open stage och vi (hälsinglands) uppträde bla. Lite sjörövar fabbe igen ;) Har även gjort klart mitt svenska tal, som jag tog från första året och ändrade om en aning.. Medans har jag kollat på en bring it on film runt 3 till 4 gånger om, bara för att jag inte har orkat bytt film. Blev hemmagjorda frallor med ost på till middag, för att jag inte kom på nå annat. Mem gott vare ändå!




Kort helg, typ


Har inte bloggat på två dagar nu, så det är väl dags att göra det då. I fredags hade jag också bad på morgonen, sedan massa tråkiga lektioner som vanligt och åkte sedan hem till hudik. I lördags gjorde jag lite läxor, beställde skolfoton, fixade lite på min önskelista och kollade på serien 24. Har inte gjort så mycket mer än det i helgen, hörs mer sen.






Trött som bara den

Godkväll everybody! Haft dans även ikväll, käkat nått och duschat. Som vanligt då, typ. Haha.. Blåmärken hela knäna från dansen och träningsvärk från crawlen idag.. Gaaah. Sweet dreams!

Bild från i vintras i Sollefteå. Bara för att jag vill ha vinter nu o slippa all regn och för att jag saknar mina besties där såå mycket!♡



Regn igen...


Började dagen med att ha idrott o hälsa, där vi idag simmade crawl. Var väldigt roligt och känner att jag har träningsvärk redan nu. Hehe. Slutade tidigare, så åkte till skolan o käkade. Sen var det teater och sist på schemat var dans. :)
Självklart när jag skulle hem så regnade det ju också.. Kommer bli sjuk utav regnet känner jag... Är super hungrig redan nu, men måste väl vänta ett tag till iallafall.

Efter badet, så ja.. Kaos.




Konsert


Hej allihopa! Idag hade jag väldigt lång sovmorgon, men att behöva gå till skolan i regnet är inte kul alls. Har gått med blöta strumpor, skor och byxor hela dagen sen regnet, för paraplyt hjälpte inte.. På klassteatern har vi äntligen börjat på handlingen till musikalen, som kommer bli så bra. På kören tränar vi också till musikalen. 
Efter skolan gymmade jag och Sally på skolan, finns inte så mycket träningsmaskiner där så det var lite tråkigt men jaja. Käkade middag, duschade och sedan ner o kolla på konsert, Jennie Abrahamson. Det var obligatoriskt för alla esteter att gå. Hon var väldigt duktig men inte riktigt min stil av musik, plus att ljudet var super högt så jag fick super ont i öronen. Har även ont i knäna ifrån att vi bara stod upp i drygt en timme.. Blev även lite kvällsfika och en film när jag kom hem! :)






Skolfoto och regn


Hejsan! Idag har det regnat nästan hela dagen, som kanska kan va mysigt eller nått ibland men inte idag iallafall. Efter att vi slutade skolan hade vi drygt en halv timme tills skolfoto, så jag fick cykla hem från heden i spöregnet. Blev blöt hela jag, så det var bara o fixa sig och sedan ta skolfoto.. Senare var det bara att cykla till dansen, i regnet som öste ner. Det droppade av mig när jag kom fram, så det var inte så roligt med regn idag! Imorrn blir det förhoppningsvis gym med Sally iaf. :)

Inte passande bild kanske men den får duga! Hahahah




Musikcafe


Ännu en dag har gått och det känns som det har varit fullt upp hela tiden.. Kollar film på engelskan, gick på promenad på idrotten och fick reda på naturkunskapsprovet. Jag fick ungefär ett D på provet, som jag tycker är bra för att jag är så dålig på sånna ämnen..
Har även haft svenska och när jag slutade så var det bara att dra sig upp till heden för att först käka och sedan träna till musikcafet som var ikväll. Fast jag var bara med på ett nummer så.. Men förhoppningsvis så ska/vill jag vara med i fler nummer på nästa musikcafe. :) 






Chokladbollar!


Klev upp runt 7 imorse för att åka till bollnäs tidigare, skulle träna till musikcafet som vi (es13) har imorrn. Är bara med i ett nummer, så det gick snabbt för mig. Passade då på att göra lite skol arbeten när jag kom hem till lägenheten, när Moa kom hem gick vi o handlade. Har även bakat chokladbollar som är till musikcafet. :)







Handlat lite


Hellu! Idag har jag varit på stan med mamma. Var hos tandläkaren, köpte en klänning på hm och hade även 50:- rabatt där. :) Köpte även två stretchjeans på ginatricot och fick drygt 200:- rabbat för jag fick ett fullt bonuskort eller vad det nu heter. 
Har varit ute hos mormor o morfar och övningskört, som gick rätt så bra. Skriver mer imorrn om jag har tid, på kvällskvisten kke ;)






Sigge♡


Känns som att denna dag har varit lång fast ändå inte. Hade sovmorgon även idag fast klev upp tidigare så jag kunde plugga till ett prov. Sedan stod svenska på schemat, även historia, naturkunskaps prov som gick så där. Men fick sluta tidigare och börja engelskan tidigare så vi fick sluta tidigare. Åkte hem, gjorde hemlagad pizza och har sen dess suttit och kollat på tv med lite gott framför sig. Fast inte godis för det har jag slutat käkat fram till jul. :P 


Min gulliga lilla kusin Sigge!♡♡♡





JAG HAR FÅTT EN TILL KUSIN!! :D


Hej! Som ni ser på rubriken så har jag fått en till kusin idag, så super gullig och längtar ihjäl mig tills jag får träffa han. :D Men de bor i Göteborg så jag får inte träffa han förrän i december, can't wait. Har även varit på sjukhuset idag och kollat upp mitt ben, det har varit typ bortdomnat ända sen i förrgår. Så åkte dit o kollade, men det var antagligen nått från ryggen bara o går bort om nån vecka, så inget farligt förhoppningsvis. Haft teater, bi.dans och dans på kvällen. Hade lång sovmorgon så städade hela lägenheten då, när jag ändå var ensam hemma.


Ser ut som om jag har halva ögonbryn bara, men det är bara bilden som gör så det ser ut som det.. Tur nog. Haha

Snabba ryck


Hejsan svejsan! Idag har jag haft sovmorgon, som är så skönt så. Haft klassteater och kör med es14. Cyklade hem, käkade och började städa lägenheten, men vid typ halv 6 så ringde Moa och frågade om jag kunde hoppa in och jobba istället för en i klassen som inte kom. Så då mitt i städningen så fick jag skynda mig dit. Estetlärarna har fixat så att våran klass får hjälpa till o jobba på kulturhuset när det är nått evenemang, idag spelade Martin Stenmark. Vi var fem från klassen som fick välkomna folk, kolla på biljetter o bara se glada ut typ, åven se när Martin Stenmark spelade. Men imorrn blir det full rulle igen. Natti natti😘 


Dåliga bilder, men de får duga.





RSS 2.0