UF- ung företagsamhet


Hej igen! 
Ja, jag var hemma o sjuk hela förra veckan och gjorde nog inget speciellt som jag kommer ihåg. Julpyntade mitt rum i hudik i helgen och i bollnäs.
Jag är fortfarande sjuk men inte lika mycket, så gick i skolan i måndags och jag & Moa cyklade till dollar store o shoppade lite julpynt och annat behövligt. Gick och handlade och bytte sedan frys med varandra, hahah. I tisdags hade jag huvudvärk så jag var hemma då men stannade kvar i bollnäs till 4 och pluggade, sen åkte jag till hudik. Åkte tillbaka till bollnäs dagen efter o gick i skolan som vanligt. På kören tränade vi lucia låtar för det börjas med det redan nästa vecka. Gjorde även tacopaj som blev gött. 
Igår hade jag lång sovmorgon och utnyttjade den med att plugga, istället för att träna nu när jag är sjuk.. Skola och dans på kvällen, men fick sitta o titta på ist.. Kollade även på första och andra filmen av polisskolan. Hade sovmorgon till 12:40 idag som var soft, naturkunskap och sedan "föreläsning" om UF. Så nu har jag o klassen ett företag eller nått. Som är awesome! Eftersom UF grejen drog ut på tiden blev det ingen sista lektion och jag fick sluta tidigare. Nu är jag på väg hem till hudik. Hörs hej!

Bild från i lördags när det snöade. Hade ingen annan bild så det fick bli denna.



Lite bråk till kaffet


Hejsan allihopa, nu när musikalen är över så har jag lite mer tid att blogga. Förhoppningsvis.
På lovet var jag mest bara hemma och gjorde ingenting, åkte till Valbo Ikea i Gävle med mamma en dag och köpte lite nödvändiga grejer och så. Det var mysigt i alla fall! Efter lovet skaffade jag äntligen gym kort, eller rättare sagt ett kombi kort så att jag både kan gå på gym, vattenträning och gruppträning. Så nu har jag nått o göra varje kväll när jag är i Bollnäs.

V.45 var det musikal rep hela dagarna, förutom när vi hade kärnämnena tyvärr. Sjuk på fredagen så åkte hem lite tidigare då.
V.46 på måndagen hade vi zumba på idrotten, som var riktigt kul. Tisdagen heldags rep av musikal, genrep 14 och föreställning 19. Pappa och några i släkten från Hudik kom även och kollade.
I onsdags hade vi två skolföreställningar på dagen och sedan på kvällen vid 19, mamma kom o kollade då. Innan musikalen gick vi ut o käkade och jag testade fish and chips som var väldigt gott.
På torsdagen hade vi våra två sista föreställningar.

Eftersom jag har sovmorgon på individuella nu pga. att några har prao, så går jag o Sally på gym då istället och är lite hurtiga sådär på morgonkvisten. ;) Jag jobbade med klassen på kulturhuset i lördags så jag stannade kvar i Bollnäs i helgen då. I fredags gick jag och Sally på vattenträning och senare blev jag själv så jag gjorde popcorn och kikade på en film.
I lördags blev min middag äppelpaj med Sally och lyssnade även på lite jullåtar till det, hehe. På kvällen var det jobb och sen hem och slappa. Blev sjuk igen på söndagen men gick ändå och gymmade lite försiktigt en liten stund, dumt nog. Bakade till morgondagen då klassen skulle sälja fika på öppet hus på skolan. Gjorde även klart min krönika som skulle lämnas in dagen efter och började med två andra skoluppgifter också...

Gick på morgonmötet i måndags men åkte hem till Hudik efter det, för att jag hade feber, ont i huvudet och förkylning så jag knappt kunde andas. På kvällen skulle jag vara med o dansa och sälja fika, men det blev inge med det.. Hemma och sjuk igår, idag och kommer nog vara det resten av veckan också. Känner mig lite bättre men inte tillräckligt för att gå i skolan.. Så missar jag att gå på gym denna vecka och hälsinglands..
Nä, jag kke ska ta och göra lite nytta och börja med lite skol arbeten, hur tråkigt det än är.
Ha en bra dag! :)
 ♡
 






RSS 2.0