Sooner or later i will explode

Heej! Det var länge sen jag skrev nått inlägg på bloggen, men jag har inte orkat eller haft tid. Kommer knappt ihåg när jag skrev här senast men jag kan ju säga att mitt liv har gått som en bergochdalbana. Kan skriva lite kort vad som har försiggått det senaste halvåret. 
Tränade på riktigt bra ända till början av februari, sen fick jag ont i halsen, förkyld och sånt så då kunde jag inte träna. Men ända sen i februari har jag varit förkyld till och från, så jag har inte kunnat träna riktigt sen i februari och det känns såå tråkigt att inte kunna träna och vara ute o springa nu på sommaren. Har även varit till hälsocentralen tre gånger innan jag flyttade tillbaka till hudik i juni, men de orkar ju inte kolla vad det är. Så man blev inge klokare av det..
Vi esteter har haft någon föreställning, jag var med på dansensdag (typ 6 danser), dans i parken, teaterföreställning m.m under terminen. Fler saker som hände i februari var att jag flyttade till min farmor, för att jag inte kunde bo hos min pappa ( och hans fru). Jag hade ett väldigt svårt beslut att göra de senaste månaderna innan jag slutade skolan, om jag skulle gå kvar skolan i sollefteå (då skulle jag behöva flytta till pappa igen) eller byta till bollnäs. Tillslut så blev det att byta till bollnäs. Jag övervägde ibland att flytta tillbaka till pappa så jag kunde gå kvar i skolan och alla underbara vänner, men skulle jag ha gjort det skulle jag ha mått lika dåligt som jag gjort när jag bodde där. Men när man inte kan stå upp för sitt eget/enda barn eller våga säga emot sin fru, så är det inte konstigt att det blev så här! Men mamma o jag försökte fixa så att jag skulle få inackorderingsbidrag där så jag kunde få egen lägenhet o gå klart skolan, men när vi skulle lämna in ansökan om det så ville inte pappa skriva på det.... 
Just ja, jag fick även moppen stulen och förstörd. Vi hittade den men den var ju förstörd då som sagt, men förra veckan hittade vi en annan moppe som vi köpte, av pengarna som vi fick från försäkringsbolaget när vi lämnade in den gamla. 
Förutom att jag aldrig mått så dåligt förut pga det som hänt, så har jag även världens bästa vänner o släkt där. Men nu är det bara o börja om och börja tvåan i bollnäs ist. Nu bor jag hemma i hudik med min underbara släkt och vänner! ♡ 












RSS 2.0